Tevreden klanten!

Wandruiven Er zijn 8 producten.

Wandruiven zijn ideaal voor het bijvoeren van hooi of ander ruwvoer in de stal van vee. Alle wandruiven van www.hooiruif.eu zijn volledig gegalvaniseerd met een stabiel frame zodat ze geschikt zijn voor verschillende diersoorten. Zo is een wandruif niet alleen geschikt voor paarden en pony’s, maar ook voor geiten, koeien, schapen en kalveren. Een wandruif wordt met schroeven aan de wand bevestigt, waarnaar er vanaf de bovenkant de wandruif gevuld kan worden. De afstand tussen de spijlen van de wandruiven is verschillend, zodat de juiste wandruif kan worden gekocht bij de verschillende behoeften. Lees meer

Toont 1 - 8 uit 8 items

Soorten wandruiven

Wandruiven zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Zo is er een kleine wandruif, die zeer geschikt is voor ruimtes die smal zijn. De kleine wandruif neemt weinig ruimte in, maar biedt toch de voordelen van een normale wandruif. Ook zijn er wandruiven die geschikt zijn om in de hoek te hangen. De wandruiven die geschikt zijn voor hoekbevestiging, nemen ook minder ruimte in dan de normale wandruif. Dit omdat de hoek van een stal optimaal gebruikt wordt. Naast de gewone hoek-wandruif is er ook een kunststof wandruif die in de hoek bevestigt kan worden. Deze is ideaal voor het voeren van paarden en pony’s omdat de wandruif geen scherpe randen en kanten bevat. Zo kan een paard of pony zich niet bezeren aan de wandruif. Deze kunststof wandruif is gemaakt van onbreekbaar kunststof en heeft aan de onderkant een kleine opening zodat het stof en rommel toch uit de ruif kan.

Wandruif voor afscheidingen

Naast de gewone wandruiven zijn er ook wandruiven die geschikt zijn voor een afscheiding. De wandruif kan bijvoorbeeld aan een weidehek worden gehangen of een stalwand. Aan de achterkant van de wandruif zit een fijnmazig gaas, zodat het hooi aan de achterkant niet eruit kan. Een wandruif voor afscheidingen is makkelijk te verplaatsen omdat deze niet permanent vast zit op zijn plek. De wandruif voor afscheidingen zijn verkrijgbaar in twee afmetingen.