Tevreden klanten!

Hooinet slowfeeder Er zijn 14 producten.

Een hooinet is speciaal ontworpen voor paarden zodat paarden en pony’s langer over hun voer kunnen doen. Ook is het, bij het hebben van een paard of pony, aan te raden om een hooinet te gebruiken bij het voeren van hooi, om nog meer voerverspilling te voorkomen. Paarden en pony’s moeten de hele dag voer tot hun beschikking hebben, omdat dit beter is voor hun spijsvertering. Door een slowfeeder of hooinet te gebruiken, moet een paard of pony meer moeite doen om het hooi of de kuil op te kunnen eten. Dit is niet alleen goed voor de spijsvertering, maar helpt ook verveling voorkomen. Een hooinet gebruiken heeft dus vele voordelen. De hooinetten zijn van goede, sterke kwaliteit en hebben daardoor en goede prijs/kwaliteit verhouding. Het hooinet is gemaakt van knooploos en zacht touw. Dit in tegenstellingen tot andere hooinetten, die van nylon gemaakt zijn. Een hooinet van nylon kan scherp zijn voor een paard of pony, waardoor hij zich kan bezeren. Lees meer

per pagina
Toont 13 - 14 uit 14 items

Maaswijdtes hooinet

Een hooinet kan uitgevoerd worden in diverse maaswijdtes. Deze verschillen in hooinetten zijn omdat elk paard anders is en andere behoeften heeft. Elk paard is anders en daarom is ook elk hooinet anders. Uit een hooinet met grote mazen kan een paard makkelijk hooi trekken. Voor een paard is het lastiger om uit een hooinet met hele fijne mazen te eten. Een fijnmazig hooinet laat een paard langer over het hooi doen. Wel zorgen kleine maaswijdtes in het hooinet voor sommige paarden veel stress. Hierin geldt: voor elk paard is een ander hooinet het meest geschikt.

Hooizakken

Voor in de stal kunnen er ook hooizakken worden gebruikt voor het voeren van hooi aan paarden en pony’s. Deze hooizakken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de hooinetten. Het hooi kan bovenin de hooizak worden gedaan, waarnaar de hooizak wordt gesloten aan de bovenkant. De hooinetten zijn beschikbaar in verschillende maaswijdtes, voor de diverse behoeften van de paarden en pony’s.

Bekijk ook:
Hooiruif paardenHooiruif koeienHooiruif schapenHooiruif geitenWandruiven