Tevreden klanten!

Paarden hooiruif Optimal Bekijk groter
Paarden hooiruif Optimal
Paarden hooiruif Optimal Paarden hooiruif met pendelhek Paarden hooiruif met pendelkorf Paarden voerruif Optimal van Patura Paarden voerruif met pendelhek Paarden hooiruif Optimal Paarden hooiruif Optimal Paarden hooiruif Optimal Paarden hooiruif Optimal 303514

Paarden hooiruif Optimal

€ 1.829,00 incl. btw

Voerruif met pendel voerhekken

Eigenschappen:

  • Pendelende voerhekken, geschikt voor paarden
  • Afstand tussen de spijlen is 6 cm
  • Met maaswijdte van 4,5 cm of 6 cm
  • Inclusief beschermbeugel dak
  • Binnenmaten zijn 175 cm x 150 cm
  • Maximale balendiameter is 140 cm

Hoogte: 272 cm
Breedte: 184 cm
Lengte: 164 cm
Voerhoogte: 61cm

Gewicht: 406kg

Meer details

Paarden hooiruif met 2 pendelhekken

Deze hooiruif is is uitgevoerd met een innovatieve dubbele-Pendelkorf. Hierdoor liggen de voerhekken altijd in een optimale hoek aan de baal. Hierdoor is het hooi altijd toegankelijk voor de paarden. De afstand tussen de spijlen is 6 cm, waardoor er zo weinig mogelijk voer kan worden verspilt. Inclusief ingebouwd voerbesparend hooinet met mazen van 4,5 cm of 6 cm.

De voerruif wordt geleverd inclusief driepuntsophanging en dak met beschermde dakrand. Door de driepuntsophanging kan de voerruif gemakkelijk verplaatst worden met de tractor. De voerruif wordt als bouwpakket met montagehandleiding bezorgt in heel Nederland en België.

Als bescherming voor de scherpe punten van de driepuntsophanging, kan een beschermbeugel worden bijbesteld. Wanneer u agresieve voermiddelen (silage) in de voerruif doet, is het aan te raden om een beschermende bitumen verlaag aan te brengen. Beide producten kunt u terugvinden bij accessoires.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen