Nieuwe producten

Hooiruif voor paarden, met Zweeds voerhek AANBIEDING

801003

€ 1.350,00

€ 1.250,00 incl. btw

-€ 100,00

Hooiruif met Zweeds voerhek

Eigenschappen:

  • Beschermende dakrand
  • Driepunts aansluiting bijgevoegd met beschermbeugel
  • Geschikt voor ronde en vierkante balen
  • Met 12 voerplaatsen
  • Poten en dak verstelbaar
  • Gegalvaniseerd ijzer

Afmetingen: 2 m x 2 m
Gewicht: 350 kilo

Meer details

Voerruif voor paarden met Zweeds voerhek

Deze ijzeren voerruif is geschikt voor paarden en pony's en is makkelijk in gebruik. Hij is eenvoudig te transporteren met de trekker door de driepunt aansluiting. De twee voerhekken kunnen eenvoudig worden geopend, om de hooiruif te vullen. De hooiruif is geschikt voor grote ronde en vierkante balen. Deze voerruif kan ook gebruikt worden voor koeien.

Bij deze voerruif is de kans op het verjagen van paarden met voernijd kleiner, omdat er twaalf voerplekken zijn. De paarden of pony's kunnen aan vier kanten hooi eten, wat vaak voor meer rust in de groep zorgt. Op deze manier krijgen over het algemeen alle paarden een gelijkere hoeveelheid voer dan bij andere voedersystemen.

De hooiruif wordt standaard in Nederland en België als bouwpakket geleverd. Afgemonteerd leveren is mogelijk tegen een meerprijs.

Bij deze voederruif voor paarden en pony's wordt vaak een hooinet gebruikt, zodat de paarden langzamer over hun hooi doen. Ook wordt er minder voer verspild, doordat de paarden het voer moeilijker buiten de ruif kunnen trekken en vertrappen. Deze hooinetten zijn verkrijgbaar in verschillende mazen en kunt u vinden onder het kopje accessoires hierboven. Op de video hieronder is te zien hoe de paarden omgaan met voerruif met hooinet erin.

Trusted Shops Reviews