Tevreden klanten!

Extra grote Patura voerruif met veiligheidsvoerhek 303539 Bekijk groter
Extra grote Patura voerruif met veiligheidsvoerhek 303539
Extra grote Patura voerruif met veiligheidsvoerhek 303539 Voerruif Patura voor paarden en pony's P303539 Patura hooiruif voor paarden en pony's met 16 voerplaatsen, P303539 Grote balenruif Patura met veiligheidsvoerrek, P303539

Hooiruif XL met veiligheidsvoerhek met 16 voerplaatsen

P303539

€ 2.429,99 incl. btw

Hooiruif voor paarden met veiligheidsvoerhek

Hooiruif met veiligheids voerhek voor paarden met 16 voerplaatsen.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor alle paarden- en runderrassen (ook voor koeien met horens)
  • Inclusief driepunts ophanging
  • Poten en dak in hoogte verstelbaar
  • Volledig gegalvaniseerd

Binnenmaat lengte: 285 cm
Binnenmaat breedte: 205 cm
Voerhoogte: 76 cm

Gewicht: 580 kg

Meer details

Hooiruif met veiligheids voerhek speciaal voor paarden

Deze grote balen ruif met veiligheidsvoerhek is speciaal ontworpen voor paarden. Door dit veiligheids voerhek kunnen de paarden niet in de voerruif springen. Bij gebruik van een Zweeds voerhek, bestaat de mogelijkheid van het inspringen wel. Ook kunnen paarden elkaar minder verjagen bij dit veiligheidsvoerhek.

Omdat er scherpe randen aan dit voerhek zitten, kan er een beschermbeugel voor de dakrand en een beschermbeugel voor de driepuntsophanging worden bijbesteld. Deze voerruif wordt standaard geleverd exclusief beschermbeugel voor de dakrand en beschermbeugel voor de driepuntsaansluiting. Ook kan er een hooinet worden bijbesteld, wat voerbesparend werkt. Ook is het voor de vertering bij paarden beter als ze kleinere hoeveelheden hooi tegelijk eten. Een slowfeeder leent zich hier uitstekend voor. In het filmpje hieronder is goed te zien hoe paarden het hooi door een fijnmazig hooinet kunnen eten. Bij accessoires vindt u alle producten die bij deze voerruif bij te bestellen zijn.

Nedlandic.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen