Nieuwe producten

Voerruif 12 voerplaatsen voor paarden met Zweeds voerhek

P303530

€ 1.594,24 incl. btw

Voerruif met palissade voerhek

Professionele hooiruif met 12 voerplekken

Eigenschappen:

  • Geschikt voor paarden, maar ook voor koeien
  • 12 voerplaatsen
  • De voerruif is volledig gegalvaniseerd
  • Inclusief driepuntsophanging


Binnenmaat lengte: 200 cm
Binnenmaat breedte: 205 cm
Hoogte: 265 cm
Voerhoogte: 76 cm

Gewicht: 410kg

Meer details

Voerruif met palissade voerhek

Deze voerruif, met 12 voerplaatsen, is geschikt voor alle paarden- en runderrassen. Deze ruif is dus ook geschikt voor koeien met horens. De poten en het dak van deze hooiruif zijn in hoogte verstelbaar. De hooiruif is standaard met driepuntsophanging uitgevoerd, waardoor het voerruif kan worden vervoerd met een tractor. De dubbele versterkingsbuizen zorgen ervoor dat de hooiruif extra stevig is. De voerruif is geschikt voor grote ronde balen en grote vierkante balen hooi.

Omdat paarden zich snel kunnen verwonden aan scherpe randen, is bij deze hooiruif een beschermende dakrand en beschermbeugel voor de driepuntsophanging bij te bestellen. Deze voerruif wordt standaard geleverd exclusief beschermbeugel voor de dakrand en beschermbeugel voor de driepuntsaansluiting. Ook wordt aangeraden om een extra beschermende bitumenlaag aan te brengen als er agressieve voermiddelen worden gevoerd in de ruif.

Voor deze hooiruiven zijn tevens voerbesparende netten bij te bestellen, dit om ervoor te zorgen dat de paarden langer over het hooi doen. Ook wordt er voer bespaard, omdat de paarden maar kleine plukjes hooi tegelijk kunnen pakken.

De hooiruif wordt als bouwpakket met montagehandleiding geleverd.

Handleiding voor hooiruiven

Voor de hooiruiven: P303530, P303531, P303534, P303535, P303536, P303537

Downloaden (2.95M)

Trusted Shops Reviews